tisdag 24 mars 2009

Pizza

Vad skriver man om när man inte vet vad man ska skriva om?
Jo, skräpmat såklart!

Efter flytten till Malmö har det liksom saknats något i snabbmatsalternativen, även om hela stan översvämmas av skräpmatshak, det finns till exempel INGEN Kebab som är god i hela stan, tro det eller ej. Jämför det med lilla hålan Karlskronas utbud och kvalité, jag fattar fortfarande hur jag kunde hålla mig från att inte äta Michel´s kebab varje dag.

Vi bor nu på mindre än tre minuters gångavstånd från minst tre pizzerior och de har fått sin beskärda del av hushållsbudgeten vid diverse tillfällen, men det har aldrig varit helt tillfredställande, vi har till och med blivit supersjuka av pizzorna från en av dem, i n t e kul.

Nu har Jenny gjort ett vetenskapligt försök att lista ut var Malmös bästa pizza finns genom att, lyssna nog nu, (sätt in spänningsmusik här) helt sonika fråga inte mindre än två av sina kollegor (ingrodda Malmöiter), ovetande om varandra, vad just de tyckte var den bästa pizzan i stan. De svarade samma namn, fast de inte visste vad den andra svarat och frågorna ställts vid olika tillfällen.

Vi har nu (tyvärr) testat denna restaurang en handfull gånger och som en gammal Karlskronit skulle ha uttryckt det, nu e saoken klaor!
Pizzeria Lamare gör utan tvivels tvekan den bästa pizzan i hela Malmö! Visste ni det inte redan så kom ihåg var ni läste det först :o)

Ok, jag läser om träning, självutveckling och bra kostvanor, och ja, pizza suger rent näringsmässigt, men nån gång ibland är det så jäkla gott.


Må så gott!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar